De hotels

in de Azoren

Op vakantie naar Montenegro

Ben je wel toe aan wat ontspanning en wil je even lekker op vakantie? Dan is Montenegro misschien niet het eerste land dat je te binnen schiet. Montenegro is echter een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, cultuur én heerlijk eten! ‘s Zomers lopen de temperaturen in Montenegro op tot wel 30°C. Je kunt in de zomer dus heerlijk vertoeven op één van de prachtige witte stranden in Montenegro. Er zijn veel hotels in Montenegro, die heel dicht bij de kust liggen. Ver lopen naar het strand is dus niet nodig!

Goedkope vakantie naar Montenegro

Montenegro is, vergeleken met landen als Frankrijk en Italië, een veel voordeliger vakantieland. Bovendien is Montenegro nog niet zo toeristisch, als de bekende vakantielanden. Hierdoor kan jij in alle rust heerlijk van je vakantie genieten.

Met haar vele verschillende authentieke en historische stadjes is Montenegro ook zeer geschikt voor cultuurliefhebbers! In de kleine stadjes van dit zonnige balkanland zijn de oude tradities en gewoonten nog goed zichtbaar. Bovendien is de architectuur van Montenegro ook erg prachtig! Erg kenmerkend voor deze architectuur zijn de talloze vrolijk gekleurde huisjes!

Een ander geweldig aspect van is het eten & drinken van Montenegro. De traditionele keuken van Montenegro is er een die je zeker moet leren kennen! Zo hebben ze heerlijke baklava en lekkere kleine gehaktballetjes in tomatensaus! De keuken van Montenegro kan vergeleken worden met de Griekse keuken, waar veel Nederlanders enorm fan van zijn!