De hotels

in de Azoren

Last minute Montenegro

Behoefte aan een zonnige en ontspannen vakantie? Montenegro is hiervoor dé ideale bestemming. Geniet en kom helemaal tot rust aan de prachtige kust en geniet van een zonsondergang met je voeten in het warme zand. De temperaturen zijn gedurende het hele jaar zeer aangenaam. Dit maakt een betaalbare last minute naar Montenegro gedurende het hele jaar zeer aantrekkelijk.

Voordelige last minutes

Voor wie niet al teveel te besteden heeft is een last minute naar Montenegro hartstikke ideaal. Het land is namelijk een relatief goedkoop vakantieland, zeker wanneer je deze vergelijkt met duurdere landen, als Frankrijk en Spanje. Daarnaast is een last minute ticket naar Montenegro goedkoper dan een regulier ticket. Met een last minute ticket hoeft je reis dan ook helemaal niet duur te worden! Voor zowel je vlucht, je bestemming als je verblijf zal je niet veel kwijt zijn. Wie niet teveel geld wil uitgeven maar toch er even flink tussenuit wil is een vakantie naar Montenegro dan zeer aan te raden!

Cultuurvakantie in Montenegro

Montenegro is een land dat je van alles te bieden heeft; cultuur, een intrigerende geschiedenis en veel clubs aan de kust. De aangename temperaturen dalen pas na oktober. Montenegro is, naast het steeds meer toeristische zuiden, eigenlijk nog een vrij traditioneel land. De ideale manier om de cultuur van Montenegro te leren kennen is om dieper het land in te trekken. Ontdek kleine plaatsjes waar niet veel toeristen komen en kom in contact met de traditionele lokale bevolking.